Exposities en Workshops

Nieuwe exposities waar ik aan mee doe.

10 september t/m 2 oktober 2022 Expositie in het Kerkje van Aerdt met werk van Carolien de Brouwer en Els Kaper-Klaver

Op zaterdag 10 september en de zondagen 11, 18, 25 september en 2 oktober 2022 is er een expositie met werk van Carolien de Brouwer (keramiek en schilderwerk) en met werk van mij (gemengde technieken) in het Kerkje van Aerdt, Kerkweg 26 in Aerdt. Op die dagen is de expositie geopend van 14.00 tot 17.00 uur. De officiële opening is op zondag 11 september om 14.30 uur. Op alle zondagen zal ik zelf aanwezig zijn. Ik laat veel werk zien in verschillende technieken gebaseerd op papier en textiel. Groot en klein ruimtelijk werk, torentjes in allerlei soorten en maten, maar ook een aantal “Schriftbeelden”, zoals elders op deze website te zien is. Graag ontmoet ik u op een van de zondagen in Aerdt.

13 augustus t/m 2 oktober 2022 Expositie “Herfstsalon” in de Kruisberg,
Klootsemastraat 1 in Doetinchem


In de Herfstsalon van Het Web tonen kunstenaarsnieuw, verrassend en inspirerend werk. Zij presenteren zich van 13 augustus tot en met 21 oktober in de expositieruimte van Het Web
in de Kruisberg in Doetinchem. De feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 13 augustus om 15.30 uur. Ook de Galerie-winkel in de entreeruimte is dan open.
Ook daar is werk te koop van Web-leden.
Het adres is Klootsemastraat 1 in Doetinchem.
De expositie en galerie-winkel zijn geopend op de zaterdagmiddagen en de zondagmiddagen
van 13.00 – 17.00 uur. Tijdens de Open Monumentendagen op zaterdag 10 en zondag 11 september gelden afwijkende openingstijden. De expositie en galerie-winkel zijn dan
geopend vanaf 10.30 -17.00 uur.

Leporello’s maken

Ik bied aan om samen een persoonlijke leporello te maken, in de vorm van een privéworkshop bij mij thuis.

Een leporello is een gevouwen strook papier waarop aan twee kanten kan worden getekend, geschreven, geplakt, enzovoorts. Zo ontstaat een kunstwerkje dat als een persoonlijke brief kan dienen, bijvoorbeeld om iemand te bedanken, te feliciteren of uit te nodigen. Maar een leporello kan ook dienen voor een persoonlijke boodschap aan iemand die in het ziekenhuis ligt. En ook kan het een kadootje zijn voor iemand die de dood nadert. Dan wordt het een soort persoonlijke afscheidsbrief.

Hieronder een leuke foto in een plaatselijk weekblad.

Foto genomen door Roel Kleinpenning.